Ražnatović: Možda je zemlja košarke na drugom poluostrvu

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 13:04

Ražnatović: Možda je zemlja košarke na drugom poluostrvu

Ovog vikenda je sve bilo u znaku košarkaškog Kupa, odigrani su širom Evrope, a onaj najbitniji za nas u Nišu, Kup Radivoja Koraća.

Crvena zvezda je po četvrti uzastopni put odnela "Žućkovu levicu", a u isto vreme je odigran i Mini kup, koji je osvojila ekipa Mege.

Mini kup je takmičenje mlađih selekcija, u ovom slučaju pionirskih, takođe održano u "Čairu", ali kao i na utakmicama seniora, kada nisu igrali Crvena zvezda i Partizan, poseta je bila mala. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Mega je još jednom pokazala da ima najbolju mladu ekipu u Srbiji, a verovatno i šire, međutim, nakon ovog turnira se oglasio i Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent i prvi čovek ekipe Mege, koja je ponela trofej.

Pioniri Mege osvojili su "Mini kup“, pošto su u finalu u dvorani "Čair", pred oko samo 100 ljudi, pobedili vršnjake iz Crvene zvezde – 105:90.

Ražnatović je uputio i prozivku srpskoj sportskoj javnosti, jer kako je rekao, na finalu tog Mini kupa bila mala poseta i to uporedio sa Španijom.



"Finale španskog Mini kupa, Malaga – 4.800 gledalaca. Finale srpskog Mini kupa, Niš – 100 gledalaca. Možda je ipak zemlja košarke na nekom drugom poluostrvu",
napisao je Ražnatović na društvenoj mreži "X".

Što se tiče Španaca, mladi tim Barselone je nadigrao najvećeg rivala Real 89:78 za trofej Mini kupa.

Meč je obeležio Mohamed Dabone sa 22 poena, 26 skokova i šest blokada za indeks korisnosti 48.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.