Rastali se Plat i Olimpijakos!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastali se Plat i Olimpijakos!

Očekivana odluka kluba iz Pireja.

Košarkaški trener Dejvid Blat napustio je danas Olimpijakos, samo dva meseca nakon što je saopštio da boluje od multiple skleroze.

Olimpijakos je saopštio da se radi o sporazumnom raskidu saradnje.

"Posle dugog razgovora punog poštovanja sa vlasnicima kluba, obe strane su odlučile da je u njihovom najboljem interesu da se rastanu", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u saopštenju kluba.

Blat je u avgustu saopštio da mu je nekoliko meseci ranije dijagnostifikovana multipla skleroza, koja napada centralni nervni sistem.

On je tada rekao da je odlučan da nastavi posao, uprkos tome što nije toliko aktivan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpijakos se rastao sa Blatom

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 08:10

Američki trener Dejvid Blat i grčki Olimpijakos odlučili su da okončaju saradnu...Blat i Olimpijakos razišli su se posle izuzetno lošeg starta u Evroligi i ubedljivog poraza od ASVEL-a...Čuveni trener je u Pirej stigao prošle godine, ali nije uspeo da zadovolji očekivanja grčkog velikana..."Posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.