Raduljici Kinezi nude dva miliona

Izvor: B92, 15.Sep.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljici Kinezi nude dva miliona

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica, kako prenosi sajt Eurohoops, dobio je ponudu jednog kineskog kluba u iznosu od dva miliona dolara.

Raduljica, koji je na tek završenom Svetskom prvenstvu u Španiji bio jedan od najboljih igrača Srbije koja je osvojila srebrnu medalju, trenutno je bez kluba, pošto su ga Los Anđeles Klipersi otpustili.

Ponuda kineskog kluba mogla bi da bude dobra prilika za Raduljicu da zaradi novac i da se na zimu vrati u NBA ili neki evropski tim, pošto sezona u Kini traje kraće.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počinju ponude za srebrne "orlove": Kinezi nude dvomilionski ugovor Raduljici

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014

Miroslav Raduljica slavi srebrnu medalju u dresu Srbije sa Svetskog kupa u Španiji i razmišlja o svojoj daljoj košarkaškoj budućnosti. Srpski centar je i dalje slobodan igrač, njegovo ime se dovodi u vezu sa evropskim timovima, ali u ovom trenutku najbolja ponuda za našeg asa dolazi iz Kine...Raduljica...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.