Raduljica priželjkuje novu medalju sa Srbijom: Jedva čekam da se nadmećem protiv najboljih

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica priželjkuje novu medalju sa Srbijom: Jedva čekam da se nadmećem protiv najboljih

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je da se potajno nada osvajanju zlatne medalje na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića igraće u B grupi šampionata protiv selekcija Španije, Nemačke, Italije, Turske i Islanda.

- Od Srbije možete uvek da očekujete da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << će se boriti za najviše domete. Nalazimo se u jakoj grupi, ali i mi smo snažan tim. Veoma sam uzbuđen zbog prvenstva Evrope i jedva čekam da se nadmećem protiv najboljih selekcija i košarkaša - rekao je Raduljica za grčki Sport.

Raduljica je nedavno napustio Minesotu, zbog čega je trenutno bez angažmana.

- Bilo mi je veoma dobro u NBA ligi, ali mislim da nisam dobio pravu šansu. Imao sam povredu koju vučem iz Kine i nisam uspeo da ubedim Timbervulfse da nije teže prirode kako bih dobio garantovani ugovor do kraja sezone. Žao mi je što nisam imao više prilika da igram - naveo je nekadašnji centar Partizana.

On je istakao da mu je prijala kratka avantura u Kini, gde je prvi deo sezone igrao za Šangaj Lionse.

- Bilo je veoma zanimljvo, potpuno drugačije od bilo kojeg kluba gde sam igrao. Nije mi jasno zašto sam otišao jer sam imao odličnu sezonu. Iz nekog razloga Šangaj je doveo drugog stranca, iako sam imao dobru statistiku - zaključio je Raduljica.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raduljica: Ne znam što sam otišao iz Šangaja

Izvor: Press, 17.Feb.2015

Bilo je veoma zanimljvo u Kini, potpuno drugačije od bilo kojeg kluba gde sam igrao. Iz nekog razloga doveli su drugog stranca, iako sam imao dobru statistiku – kaže srpski centar . Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.