Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 21:35

Radonjić: Teško je pričati o košarci u ovakvom momentu...

"Iskreno saučešće porodici Jelovac. Naš bivši igrač, reprezentativac Srbije"

Pobeda Crvene zvezde nad Cibonom u poslednjem meču desetog kola ABA lige nije se nijednog trenutka dovodila u pitanje, ali su i gosti iz Zagreba pokazali zašto su među perspektivnijim sastavima u regionalnom takmičenju ove sezone.

Susret u dvorani Aleksandar Nikolić počeo je uz minut ćutanja kako bi se odala pošta Stevanu Jelovcu koji je izgubio bitku sa posledicama moždanog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << udara. Zbog toga je i treneru Dejanu Radonjiću bilo teško da uopšte priča o košarci večeras...

"Odradili smo utakmicu sa periodima dobre igre u oba smera, ali i greškama koje nas na kraju nisu koštale neizvesnije utakmice. Kontrolisali smo razliku i uspeli da dođemo do nove pobede. Pričati sada o utakmici u situaciji tragičnog događaja... Iskreno saučešće porodici Jelovac. Naš bivši igrač, reprezentativac Srbije", rekao je Radonjić.

Zvezda će naredni period više provesti u Beogradu, nego na gostovanjima, pogotovo u Evroligi. Da li je to šansa da ekipa uhvati zalet za još bolje rezultate?

"Analizirajući sve što se dešavalo od početka sezone, nema lakih utakmica ni kod kuće, ni na strani. Mi se spremamo da odigramo meč protiv Olimpijakosa, jednog od najboljih timova Evrolige. Dolaze nam u trenutku kada igraju možda u najboljoj formi. Ne treba da gledamo previše unared".

Eron Vajt je utakmicu posmatrao sa strane, iako je protiv Zenita prošlog petka debitovao u jednoj takmičarskoj utakmici...

"Eron je ušao u trenažni proces, ali po planu i programu smo odlučili da ne bude u timu večeras", zaključio je trener Crvene zvezde.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.