Računica Grada Niša nakon Kupa Radivoja Koraća - takmičenje je samoodrživo

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 18:42

Računica Grada Niša nakon Kupa Radivoja Koraća - "takmičenje je samoodrživo"

Od 25 miliona dinara, koji su ostali nakon organizacije Kupa Radivoja Koraća i Kupa "Milan Ciga Vasojević" održanim februara i marta u Nišu, prema rečima gradonačelnice Dragane Sotirovski, Grad će 10 miliona opredeliti za infrastrukturu, 4 miliona za Sportski savez Niša, 3 miliona za RKSIS i košarkaške klubove, a 2 miliona za Sportski centar "Čair". Iz budžeta Niša za organizaciju ova dva takmičenja prethodno je otišlo ukupno 14 miliona dinara koji su na konferenciji u Gradskoj kući, gde nisu bila dozvoljena pitanja, uračinali kao prihod.
Dragana Sotirovski: Predlog raspodele; foto: Ljubica Jocić Grad Niš je, podsetimo, za organizaciju Kupa Radivoja Koraća izdvojio 11 miliona dinara, a za Kup "Milan Ciga...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.