Računam na sve igrače – kada će Pešić objaviti spisak?

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 11:07

"Računam na sve igrače" – kada će Pešić objaviti spisak?

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da računa na sve igrače za predstojeće Svetsko prvenstvo.

"Naravno da računam na sve igrače, a kada dođe vreme, bićete upoznati sa spiskom. Zato sada ne pričam o imenima. Neki drugi učesnici SP, objavljuju spiskove, šire ili uže, na kojima može biti 12, 14, ili više potencijalnih reprezentativaca. Mi za tim nemamo potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato što su neki kandidati povređeni, drugi 'izlaze' iz povreda, treći se leče, četvrti su operisani, kao što ima onih koji su potpisali ugovore u NBA, igraju Letnju ligu u Americi...", rekao je Pešić, a prenosi Sportklub.

"A i po pravilima FIBA, samo 12 dana pre oficijelnog starta SP, može da se objavi spisak (24 imena) igrača. Znači, nijedna federacija ne mora, pre pomenutog datuma, da obelodani spisak", dodao je selektor Srbije.

Mundobasket će biti odigran u Japanu, Indoneziji i Filipinima od 25. avgusta do 10. septembra.

Srbija će igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pešić: Naravno da računam na sve igrače, kada dođe vreme objaviću spisak

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023

​Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da računa na sve igrače za predstojeće Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra, prenosi Sportklub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.