Rabotnički prihvatio ponudu da igra u ABA 2 ligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2020, 19:55

Rabotnički prihvatio ponudu da igra u ABA 2 ligi

Košarkaški klub Rabotnički iz Skoplja prihvatio je ponudu da igra u Drugoj ABA ligi, potvrdio je gradonačelnik skopske opštine Centar, koja je vlasnik kluba.

"Odgovorili smo potvrdno na poziv i sada čekamo dokumenta za registraciju, prema dopisu koji su nam poslali", rekao je gradonačelnik Opštine Centar Saša Bogdanović za makedonski košarkaški portal "Basketbol.mk" (basketball.mk).

Ta vest je preneta na fejsbuk stranici Rabotničkog, koji je pored makednskog šampiona MZT "Skoplje", dobio poziv regionalne ABA lige za predstojeću sezonu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prihvaćena ponuda, ovo je novi učesnik ABA 2 lige!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Još samo papirologija da se završi....Košarkaški klub Rabotnički iz Skoplja prihvatio je ponudu da igra u Drugoj ABA ligi, potvrdio je gradonačelnik skopske opštine Centar, koja je vlasnik kluba...Košarkaški klub Rabotnički iz Skoplja prihvatio je ponudu da igra u Drugoj ABA ligi, potvrdio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.