Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 13:58

RISTIĆ VEĆ ZABORAVIO NA OTKAZE: Ako kliknemo biće baš dobro

Nema mesta pesimizmu.

Srpski centar Dušan Ristić izjavio je da nacionalna selekcija jeste oslabljena, ali da je košarka kolektivni sport u kom funkcionalan tim može da dođe do uspeha, prenosi Sportklub.

Srpski košarkaši Nikola Jokić, Vasilije Micić i Nikola Kalinić definitivno neće igrati na Svetskom prvenstvu.

- Nema tu više šta da se priča, tako je, kako je. Najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da mi koji smo se okupili imamo veliku želju da nešto napravimo, neki bolji rezultat od onog što se desilo prošlog septembra na Evropskom prvenstvu. Baza je odlična atmosfera, a kasnije i kako ćemo da kliknemo na terenu. Ako nam to pođe za rukom, biće baš dobro - istakao je Ristić.

Dodaje da je košarka kolektivni sport i da Srbija ima šanse i pored toga što je oslabljena.

- Ne mogu da kažem da nismo oslabljeni, to je evidentno, ali, daj da ne smetnemo sa uma da je košarka kolektivni sport, a timska igra iznad svega. Nije malo primera pod obručima da je funkcionalni tim bacao u senku individualne kvalitete -zaključio je Ristić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.