Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj drži predavanje na temu Pogledaj život sa vedrije strane

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj drži predavanje na temu "Pogledaj život sa vedrije strane"

Proslavljeni košarkaš, Žarko Paspalj održaće predavanje na temu "Pogledaj život sa vedrije strane", večeras u 20 sati u sali 10 bioskopa u UŠĆE Šoping centru.

Njegovo predavanje biće 13. po redu, u okviru projekta "Lepo mi je, jer tako želim", koje Centar za lični razvoj "Lepo mi je", organizuje sa Šoping centrom "Ušće" u Beogradu.

Žarkovu bogatu košarkašku karijeru činile su brojne pobede i šampionske titule, ali i izazovi koji su ga često >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pratili. I na privatnom planu imao je situacije iz kojih je uvek izlazio još jači i sa osmehom na licu. Kako je u tome uspeo, šta mu je bilo najvažnije, najteže, a šta lako, podeliće sa publikom na predstojećem predavanju.

"Od ljudi koji su postigli veliki uspeh u poslu i životu, uvek ima nešto dobro da se nauči. Možda baš oni imaju odgovor ili ideju koja nam je u ovom trenutku potrebna. Zato pažljivo biramo predavače i teme", ističe Milica Stojiljković, autor projekta i osnivač Centra za lični razvoj "Lepo mi je".

Ona dodaje da je svako dosadašnje predavanje bilo jedinstveno i da je publika od sportista, profesora, glumaca, muzičara, pisaca, trenera čula brojne ideje i dobila odgovore na ključna životna pitanja.

Svi zainteresovani karte za predavanje Žarka Paspalja mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.