Promocija Evrobasketa na splavu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Evrobasketa na splavu

Slovenija sve čini kako bi promovisala predstojeći Evrobasket. Tako su organizatori odlučili da u delo sprovedu ideju – košarka na moru. Uz pomoć brojnih sponzora napravljen je splav, dužine 40 i širine 20 metara, na 300 metara od koparske obale.

Na njemu je postavljen košarkaški teren i organizovan turnir na kojem su učestvovale legende hrvatske, slovenačke i italijanske košarke.

Igralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se dva puta po deset minuta „prljavo“ i naravno da je rezultat bio u drugom planu, ali vredi pomenuti da su slavili Hrvati koje je predvodio legendarni Dino Rađa.
„Kockasti“ su prvo pobedili Italiju sa 20:14, a potom i domaćina Sloveniju, predvođenu Rašom Nesterovićem, sa 28:18.
S obzirom da se igralo na splavu, čak šest lopti završilo je u moru. Ali, Slovenci su bili spremni na to, pa je obezbeđeno dovoljno lopti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Basket legendi - na vodi

Izvor: RTS, 27.Avg.2013, 19:08

Uveliko smo ušli u poslednju nedelju priprema uoči početka Evropskog prvenstva u Sloveniji (4-22. septembar). Polako se pakuju torbe, bruse se timovi, selektori skraćuju spiskove i vrše poslednja taktička doterivanja ekipa. Za to vreme, Slovenci rade sve kako bi u pravoj meri promovisali kontinentalni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.