Profesor Nedović održao čas košarke studentima iz Madrida

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Profesor" Nedović održao čas košarke studentima iz Madrida

Predvođena Nemanjom Nedovićem, Unikaha je lako izašla na kraj sa Estudijantesom u 6. kolu ACB lige.

"Studenti" su preslišani u Malagi.

Unikaha je na krilima raspoloženog Nedovića mlela goste iz prestonice u prvom poluvremenu, otišla na veliki odmor sa čak 28 poena prednosti, a u nastavku imala luksuz da 'olabavi', pa je Estudijantes izbegao rezultatski debakl - 89:70.

Nemanja Nedović je bio najefikasniji na utakmici sa 18 poena, imao je 6 asistencija, od kojih je jedna za TV špice, i tri skoka.

Nedović kao Teo https://t.co/C8S0RSLGEc

— Sportske.net (@sportske) October 29, 2017
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi dabl-dabl Jokića, Bogdan jedina svetla tačka u debaklu Kingsa (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2017, 02:36

Jokićev šou u Njujorku, Bogdanović nije mogao sam protiv razigrane družine iz prestonice...Sakramento Kingsi su doživeli katastrofu pred svojom publikom, Vašington Vizardsi su ih tukli sa 27 razlike, mada je u jednom trenutku bilo blizu 40...Družina Džona Vola je od starta krenula silovito, na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.