Privedeno sedam osoba zbog ubistva navijača

Izvor: Beta, 28.Nov.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno sedam osoba zbog ubistva navijača

BEOGRAD, 28. novembra 2014. (Beta) - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije primilo je u petak zvaničnu potvrdu turske policije da je pritvoreno sedam lica u vezi sa ubistvom srpskog državljanina Marka Ivkovića tokom košarkaške utakmice Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu prošlog petka, saopštio je MUP.

Turska policija obavestila je generalnog konzula Srbije u Istanbulu da ima dovoljno dokaza da su privedena lica povezana s tim krivičnim delom, a slučaj će danas biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << prosledjen javnom tužiocu na dalje postupanje.

Identitet osumnjičenih biće objavljen narednih dana, u skladu sa procedurom.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije navelo je da ceni dosadašnji predani rad turskih istražnih organa na ovom slučaju, i da se nada da će i pravosudni organi Turske "imati podjednako profesionalan pristup, što bi svakako doprinelo bilateralnim odnosima" dve zemlje.

Marko Ivković (25) uboden je nožem u grudi 21. novembra u Istanbulu u gužvi ispred sportske arene Abdi Ipekči, uoči košarkaške utakmice izmedju beogradske Crvene Zvezde i Galatasaraja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo Ivkovića priznao zločin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014

Osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića, srpskog navijača ubijenog prošlog petka u Istanbulu uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda, priznao je ubistvo, prenosi RTS...Prema pisanju turskih medija, 53-godišnji Kadri Aktaš je tokom davanja iskaza policiji rekao da su srpski navijači...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.