Izvor: RTS, 18.Jul.2020, 10:45

Predsednik Vučić upisao strukovne studije za košarkaške trenere

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je postao student i upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija u želji da postane košarkaški trener.
"Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta Visoke sportske škole strukovnih studija u želji da postanem košarkaški trener za klince", napisao je Aleksandar Vučić u objavi na Instagramu.

"Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova", dodao je Vučić koji je objavio sliku sa studentskim indeksom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić opet student

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2020

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je upisao studije, ali ovaj put sa željom da postane košarkaški trener.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Predsedniče, samo da znate, košarka se igra i u zatvoru…

Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučič je danas saopštio da je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija, te da mu se ostvario dečačaki san, budući da ima nameru da postane košarkaški trener mladim igračima.. I to ostvarenje snova predsednika Srbije izazvalo je istinski bum na društvenim...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.