Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 17:49

Posle fudbala, dva slučaja korone i u košarci, prekinute pripreme u Tivtu i Bjelom Polju

Dva člana muške selekcije Crne gore su zaražena koronavirusom. Svi članovi muške seniorske i mlade reprezentacije, kao i ženske selekcije su testirani, a priprem su prekinute.
Korona je ušla i u košarku - seniorska i mlada reprezentacija Crne Gore prekinule su mini-pripreme u Tivtu, a treninge je obustavila i ženska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << selekcija koja se spremala u Bijelom Polju.

Dva člana muške selekcije su pozitivna na testovima. Košarkaši i košarkašice, kao i i članovi stručnog štaba, testirani su na koronavirus, jer su pre nekoliko dana bili u kontaktu sa zaraženim čelnikom nacionalnog košarkaškog saveza.
"Tačno je da su dva reprezentativca pozitivna na koronavirus, dok su ostali igrači i stručni štab testirani. Radi se ukupno o 30-ak ljudi, koji čekaju rezultate testiranja. Do tada se pridržavamo svih predviđenih mera samoizolacije", rekao je selektor Crne Gore Boško Radović. 
Od petak su članovi FK Budućnost - igrači, stručni štab i adminstracija - u 14-dnevnom karantinu, nakon pozitivnog slučaja u klubu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.