Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 23:09

Podgoričani besni zbog Ivanovićevog odlaska prekrečili mural, Nikolić stao uz doskorašnjeg saigrača

Transfer zapalio košarkašku javnost u regionu

Transfer Nikole Ivanovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu izazvao je zemljotres u svetu košarke. Prelazak u redove rivala iz ABA lige probudio je gnev dela navijača podgoričkog kluba koji se nisu libili da javno iskažu bes zbog odluke doskorašnjeg mezimca.

Neposredno nakon zvanične objave Crvene zvezde i potvrde angažmana novog pojačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << usledila je reakcija pristalica Budućnosti koje su prekrečile mural u Podgorici sa likom doskorašnjeg lubimca. Lik košarkaša zgradu u kojoj stanuje krasio je od 2018. godine i šampionske krune osvojene upravo protiv Crvene zvezde kada je Ivanović bio junak, ali tri godine kasnije situacija se okrenula za 180 stepeni.

Istovremeno, na društvenim mrežama je pokrenuta lavina negativnih komentara na raćun iskusnog beka, a brojne kritike i uvrede bile su povod Danilu Nikoliću da pruži podršku sada već bivšem saigraču. Krilni centar je uz sliku sa Ivanovićem napisao: "Stidi se po*rana strano Podgorice! Voli te brat najviše".

Reakcija koarkaša Budućnosti dodatno je rasplamsala bes neistomišljenika, ali i inicirala druge košarkaše da pruže podršku kolegama. Jedan od onih koji su stali uz košarkaše bio je i crnogorski internacionalac Nemanja Radović, igrač Mursije.

Činjenica je da su nizom duela za regionalnu titulu prethodnih godina Crvena zvezda i Budućnost zaoštrili rivalstvo, međutim malo ko je mogao da očekuje da će Ivanovićev transfer izazvati bes ovihrazmera.

Ivanović potpisao za Zvezdu.

Varvari: pic.twitter.com/Ejx7TsvHzC

Stidi se posrana strano Podgorice!

Voli te brat najviše!! pic.twitter.com/lCGomYTyve

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.