Plej-of smo čekali cele sezone

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 17:58

"Plej-of smo čekali cele sezone"

Košarkaš Žalgirisa Edgaras Ulanovas veruje da njegov tim ima šta da pokaže u plej-of seriji protiv Barselone

Tima iz Kaunasa protiv katalonskog tima igra u sredu od 20 sati prvi meč četvrfinala elitnog takmičenja.

"Plej-of je ono što smo čekali cele sezone. Izazov je veliki, igraćemo protiv dobrog tima koji igra veoma dobru košarku poslednjih nekoliko sezona. Sve u svemu, oni su konstantno nbili prvi vrhu tabele. Dobar je izazov, ali to je ono za šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo ovde ove godine. Igrali smo i borili se za ovu priliku. Radujemo se početku plej-ofa. Ne možemo da nazivamo favoritima, jer smo sezonu završili sedmi. Činjenica da smo autsajderi neće ništa olakšati“, rekao je Ulanovas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šarunas: Lakše je u Barseloni nego u Kaunasu

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 11:58

Trener Barselone Šarunas Jasikevičus rekao je da njegov tim treba da se iznese sa pritiskom ako želi da bude šampion...Katalonski klub u sredu od 20 sati igra protiv litvanskog Žalgirisa, a po mnogim procenama Barsa je apsolutni favorit u ovom četvrtfinalu..."Prihvatamo pritisak. Ako želimo da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.