Plej-of Jadranske lige od 14. aprila do 2. maja

Izvor: Beta, 18.Jan.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plej-of Jadranske lige od 14. aprila do 2. maja

BEOGRAD, 18. januara 2015. (Beta) - Ovosezonski plej-of košarkaške Jadranske lige počeće 14. aprila, a biće završen do 2. maja, saopšteno je u nedelju posle sednice regionalnog takmičenja u Zagrebu.

Polufinalne utakmice biće odigrane 14, 15. i 18. aprila, i, ako bude, potrebno i 19. i 22. aprila.

Finale utakmice na programu su 25, 26. i 29. aprila, a ukoliko do tada ne bude rešena serija, mečevi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << se igrati i 30. aprila i 2. maja.

Po propozicijama regionalnog takmičenja, polufinale i finale će se igrati na tri pobede, a bolje plasirani tim iz ligaškog dela sezone imaće prednost domaćeg terena.

U saopštenju se navodi da, ukoliko polufinalne serije budu završene pre odigravanja majstorice, finale će početi ranije.

U saopštenju se dodaje da će termin plej-ofa biti pomeren u slučaju da se Crvena zvezda plasira u plej-of Evrolige.

Poslednje kolo regularnog dela Jadranske lige biće odigrano od 23. do 25. marta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ABA: Plej-of startuje 14. aprila

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2015

Ovosezonski plej-of košarkaške Jadranske lige počeće 14. aprila, a biće završen do 2. maja, saopšteno je danas posle sednice regionalnog takmičenja u Zagrebu...Polufinalne utakmice biće odigrane 14, 15. i 18. aprila, i, ako bude, potrebno i 19. i 22. aprila...Finale utakmice na progarmu su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.