Petrović ocenio novo Zvezdino pojačanje: Ovo je izvanredan potpis

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 15:25

Petrović ocenio novo Zvezdino pojačanje: Ovo je izvanredan potpis

Košarkaški trener Aco Petrović ocenio je novo pojačanje Crvene zvezde Jaga Mateusa.

Crveno-beli su ozvaničili i deveto pojačanje u ovom prelaznom roku, a to je brazilski plejmejker Jago Mateus.

Petrović poznaje kvalitete Brazilca jer je imao prilike da sa njim sarađuje dok je bio selektor "karioka".

"Prvi put sam ga upoznao, mislim da nije imao još ni punih 17 godina, prvu stvar koju sam uradio kada sam postao selektor Brazila je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << malog Jaga stavim na mesto startnog plejmejkera ekipe. Počeo je protiv Čilea i u narednom godinama je pokazao ko je i šta je. Rođeni je lider, razmišlja kao plejmejker", kaže Petrović i potom dodaje.

"Nema puno igrača u Evropi kao što je on. Ako kao trener želite brzo neke poene, onda kažete Jago treba mi to i to… On je uvek spreman. Možda su to asistencije, opet je spreman, vidi sve na terenu. Istina, njegovo ime u ovom momentu nije toliko atraktivno kod navijača, naročito posle igrača kao što su Šabaz Nejpir, Teodosić ili ostali, ali verujte mi na reč, ovo je izvanredan potpis Zvezde, veliku stvar su napravili", smatra bivši selektor Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.