Pešić u Pirotu otvorio izložbu povodom 100 godina košarke

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 16:20

Pešić u Pirotu otvorio izložbu povodom 100 godina košarke

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić otvorio je u Pirotu izložbu povodom 100 godina košarke.

Jedinstvena izložba retkih i veoma vrednih predmeta koji svedoče o 100 godina košarke u Srbiji, proteklog vikenda, osim u Pirotu, bila je postavljena i u Sremskoj Mitrovici.

Izložba je bila postavljena na Gradskom trgu u Pirotu, rodnom gradu selektora muške seniorske reprezentacije, koji ju je svečano otvorio u društvu gradonačelnika Pirota Vladana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vasića i potpredsednika KSS za takmičenja Dušana Projovića.

Brojni građani su imali jedinstvenu priliku da vide vredne medalje, trofeje, zapisnike, patike, lopte i druge artefakte koji svedoče o bogatoj istoriji košarke u našoj zemlji duge čitav vek.

U subotu u Sremskoj Mitrovici izložba je organizovana na Trgu Ćire Milekića tokom 3×3 turnira Roda prvenstva Srbije i bila je izuzetno posećena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.