Pešić pravi rez u Manili – ko otpada sa spiska? ANKETA

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 16:50

Pešić pravi rez u Manili – ko otpada sa spiska? ANKETA

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, povešće svih trinaest košarkaša u Manilu na Svetsko prvenstvo u košarci.

Pešić ima vremena da do 24. avgusta odluči kojih će dvanaest košarkaša registrovati za Mundobasket i to će učinit u Manili.

Selektor Srbije mora da se zahvali jednom košarkašu, a kako stvari stoje to će biti Aleksa Radanov ili Boriša Simanić. To kažemo na osnovu onoga što smo videli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u dosadašnjem delu priprema.

"U Kinu putuje 13 igrača, kao i posle u Manilu. Konačan spisak od 12 igrača saopštićemo 24. avgusta, 48 sati pred prvu utakmicu na Mundobasketu protiv Kine", rekao je Pešić posle pobede protiv Portorika.

Svetsko prvenstvo igra se od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija prvu utakmicu igra protiv Kine 26.8.

U anketi ispod izaberite kojih dvanaest košarkaša biste vi registrovali za Mundobasket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brazilci skratili spisak – finalnih 12 za Mundobasket

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 10:26

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila Gustavo de Konti saopštio je spisak od 12 igrača koji će igrati na Mundobasketu...Tačnije samo ga je skratio za četiri imena u odnosu na širi spisak objavljen sredinom jula...Iz konkurencije su ispali Didi Louzada, Rejnan Kamilo, Gabrijel Žau i Marsio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.