Pešić odgonetnuo misteriju Dubai

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 00:00

Pešić odgonetnuo "misteriju" Dubai

Već nedeljama je aktuelna tema ulaska Dubaija u evropsku košarku. Takođe se spekulisalo da bi Svetislav Pešić mogao da bude novi trener tog projekta.

Novinari su iskoristili konferenciju posle pobede Srbije nad Finskom (77:61), u okviru prvog meča kvalifikacija za Evrobasket 2025.

Šta ostaje posle OI?

Pešić je istakao da ne planira ništa, već da se posveti Olimpijskim igrama.

"Pred nama su Olimpijske igre, šta će biti dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne znam. Ne planiram. Ako mislite na Dubai - ne planiram. Očekuju nas Ol, svi žele da igraju, Šansa nam je dobra da napravimo tim. Posle toga ne planiram ništa", rekao je Pešić i nastavio:

"Ne folimam, ne znam da li ću biti trener uopšte. Doći će vreme kad moram da kaže - dosta je bilo. To što u Dubaiju imam prijatelje i pomažem, ali da li ću biti trener - ne znam."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.