Pešić: Dajte nam podršku i biće rezultata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 13:43

Pešić: Dajte nam podršku i biće rezultata

Radujem se novom izazovu i što sam ponovo trener reprezentacije. Siguran sam u ono što znam, ne sumnjam da ću imati podršku i trudiću se da svoje iskustvo stavim na raspolaganje, rekao je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić.

"Siguran sam da će mi predsednik Saveza Saša Danilović i novi direktor Dragan tarlać pružiti podršku. Košarka treba da pripadne košarkašima, iz tog sveta smo. Oslonite se malo na nas, dajte nam podršku i biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultata", izjavio je Pešić na zvaničnoj promociji u prostorijama KSS.

Uvek sam govorio da je Savezu potreban trener koji će biti tu, da svoj deo života provodi ovde, dodao je Pešić.

"Imam podršku porodice, imam i motiva. Za sada sma zdrav, a što tiče sreće biće nam potrebna svima. Znate kako se kaže - što više radim, više ću sreće imati. Nije mi prvi put, imam neka iskustva, ali zaboravi iskustvo ako ne znaš da ga iskoristiš. Trudiću se da svoje znajne stavim u službu srpske košarke, ne samo reprezentacije", istakao je Pešić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pešić: Radujem se novom izazovu na klupi reprezentacije

Izvor: Danas, 29.Sep.2021

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je danas da se raduje novom izazovu nakon preuzimanja funkcije, kao i da će svoje znanje i iskustvo staviti u službu srpske košarke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.