Pešić: Alarmanta je situacija gde se nalazi srpska košarka

Izvor: Beta, 02.Jul.2022, 15:42

Pešić: Alarmanta je situacija gde se nalazi srpska košarka

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je danas u Nišu da košarka u Srbiji slabo napredovala u poslednjih 20 godina i upozorio je da neće biti ni medalja u budućnosti ako se nešto ne promeni."Ovo je najbolja vest koja je čuo otkako sam postao selektor - da je dvorana u Nišu rasprodata. Mi smo pre neki dan igrala igrali u Rigi, bilo je 11.500 gledalaca i kada uporedite naš Beograd gde smo igrali sa Letonijom i gde je bilo 2.300 ljudi... Onda je ovo jedna dobra vest pred utakmicu", rekao je Pešić na konferenciji za novinare u Nišu."Utakmica protiv Belgije, kao i sve u kvalifikacijama, veoma je važna. Pokušavamo da se pripremimo najbolje što možemo", dodao je selektor.Posle poraza u Rigi od Letonije, košarkaška reprezentacija Srbije dočekuje sutra u Nišu selekciju Belgije u poslednjoj utakmici prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo."Nama je kontinuitet ekipe ugrožen. Od prve utakmice utakmice sa Letonijom pa do ove sutrašnje, kroz tim je prošlo 23 igrača. Nikakav kontinuitet ne postoji. Situacija je alarmantna, kao što je alarmantno i gde se nalazi srpska košarka", rekao je Pešić.On je istakao da se svi stalno vraćaju na zlatne medalje osvojene 2001. i 2002. godine i dodao da je ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pešić: Alarmanta je situacija gde se nalazi srpska košarka

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2022

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je danas u Nišu da košarka u Srbiji slabo napredovala u poslednjih 20 godina i upozorio je da neće biti ni medalja u budućnosti ako se nešto ne promeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.