Perasović: Hezonja će igrati na Eurobasketu, to se nije ni dovodilo u pitanje

Izvor: Blic, 19.Jul.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perasović: Hezonja će igrati na Eurobasketu, to se nije ni dovodilo u pitanje

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Velimir Perasović negirao je tvrdnje da Mario Hezonja neće igrati na predstojećem Eurobasketu.

Posle spekulacija da će Hezonja odustati od Evropskog prvenstva po nalogu Orlanda, Hrvatski košarkaški savez saopštio je da će on doći zajedno sa NBA igračima Bojanom Bogdanovićem i Damjanom Rudežom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Poslednjih dana je mnogo se govorilo o mogućem otkazivanju nastupa Marija Hezonje na Eurobasketu 2015. Nije bilo nikakvih izjava ni od strane HKS-a, niti od mene kao selektora, a ni od samog Marija Hezonje. Razlog je komplikovana situacija u kojoj se našao Mario u odnosu na njegov novi klub Orlando, a delom i zbog povrede koju je zadobio na NBA letnjoj ligi u Orlandu. Želja Marija za igranjem u reprezentaciji Hrvatske za mene koji sam bio u kontaktu s njim, nikada nije bila pod znakom pitanja i nikada nisam sumnjao u to. Obaveštavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja priključiti pripremama za Eurobasket 1. avgusta 2015. kao i svi ostali NBA igrači", saopštio je Perasović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.