Pavićević: U ovoj i svakoj narednoj utakmici naše misli su uz mog brata

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 22:33

Pavićević: U ovoj i svakoj narednoj utakmici naše misli su uz mog brata

Košarkaši Mornara došli su do druge pobede u ovoj sezoni ABA lige.

Oni su na svom parketu savladali ekipu Zadra sa 86:78.

Posle ove utakmice trener Mornara Mihailo Pavićević je ovu pobedu posvetio svom bratu Đorđiju koji je priveden zbog sumnje u umešanosti u šverc cigareta.

"U ovoj i svakoj narednoj utakmici naše misli su uz Đoka. Usmerene su ka njemu, a želim ovom prilikom da se zahvalim na podršci ljudima iz raznih krajeva sveta, broj je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toliko impozantan da zaista nisam bio u prilici da se svima zahvalim lično. Taj broj, najviše zaljubljenika košarke ide i do 10.000. Mi kao familija samo želimo da institucije sistema pravedno i pošteno urade posao", rekao je Pavićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRENER MORNARA EMOTIVAN POSLE POBEDE MORNARA: Pobedu posvetio bratu

Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024

„U ovoj i svakoj narednoj utakmici naše misli su uz Đoka.“ Košarkaši Mornara došli su do druge pobede u ovoj sezoni ABA lige pošto su savladali na domaćem terenu ekipu Zadra rezultaom 86:78. Posle ove utakmice strateg crnogoraca Mihailo Pavićević ovu pobedu posvetio je svom bratu Đorđiju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.