Pau Gasol i njegova NEVEROVATNA statistika

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pau Gasol i njegova NEVEROVATNA statistika

Košarkaš reprezentacije Španije već je postao najbolji strelac u istoriji prvenstava Evrope, ali ne zaustavlja se samo na tome.

Pau Gasol je pravi predvodnik reprezentacije Španije u poslednjih 15-ak godina.

Ovaj košarkaš nastavlja da puni koševe protivnika kada igra za reprezentaciju, polako poprima status legende evropske košarke, pošto je uspeo i da stigne do prvog mesta na večnoj listi strelaca šampionata Evrope.

Pau Gasol je danas sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svojom reprezentacijom uspeo da se plasira u polufinale EP čija se završnica igra u Turskoj, a ovaj 37-godišnji centar je stigao i do neverovatne brojke kada se radi o procentu pobeda kada je igrao za nacionalni tim.

Sada Pau Gasol ima 86,3% pobeda sa reprezentacijom, a zanimljivo da samo protiv dve reprezentacije ima negativan skor.

Pogađajte, jedna je reprezentacija SAD-a, a druga?

Druga je Portoriko, samo jednom je igrao protiv njih i poražen je.

Protiv reprezentacije Srbije ima 6 pobeda i 2 poraza.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.