Paspalj spasao 1.500 odbačenih ploča Studija B

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Jan.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paspalj spasao 1.500 odbačenih ploča Studija B

BEOGRAD - Potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije i bivši jugoslovenski košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj spasao je oko 1.500 gramofonskih ploča kojih su se odrekli novi vlasnici privatizovanog Studija B.

Paspalj je, kako je ispričao za portal "Vice", ploče pronašao u reciklažnom centru u Višnjici.

"Sve je stajalo u dva velika kontejnera. Ogromna količina paketa sa jako puno materijala, najviše tih beta kaseta na kojima se verovatno nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << video materijal, ali mi smo uglavnom došli po ploče i zajedno smo sa dva radnika to kopali i tražili. Odmah sam video da su ploče u fenomenalnom stanju, dok su omoti bili oštećeni. U stvari je bila neviđena sreća da ta četiri dana koliko je sve to ležalo na đubrištu nije padala kiša, inače bi sve propalo", kazao je Paspalj.

On je naveo da je prebacio oko 1.500 ploča kod sebe u garažu.

Prema njegovim rečima, ima puno klasične muzike, koja je odlično očuvana.

"Naravno, ima puno i domaće i strane pop i rok muzike i to je odlično", rekao je Paspalj, dodajući da se sve odigralo pre oko mesec dana.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.