Partizanov rival doveo pojačanje iz Mege! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 15:06

Partizanov rival doveo pojačanje iz Mege! (foto)

I u novoj sezoni će odmeravati snage sa crno-belima.

Košarkaško tržište je veoma aktivno ovog leta, a najnoviji transfer koji je privukao našu pažnju realizovao je francuski Burž, koji će u narednoj sezoni Evrokupa biti jedan od Partizanovih rivala.

Burž je ovog popodneva zvanično potvrdio da je u svoje redove doveo doskorašnjeg košarkaša Mega Bemaksa, 23-godišnjeg Luku Ašćerića.

Za njega će ovo biti povratak u Francusku, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je pre dolaska u Megu branio boje i Lila i Tulona.

''Njegova svestranost, posebno na tri spoljnje pozicije odgovara profilu koji je tražio naš trener. Ovaj igrač ima veliki potencijal i veliki košarkaški IQ i doneće nam svu svoju inteligenciju u igri, kao i međunarodno iskustvo'', poručuju iz Burža.

-

-

🔴 OFFICIEL

⚪️ Luka Ašćerić comme nouvelle recrue

Comme les bonnes nouvelles n'arrivent jamais seules... la JL Bourg a le plaisir de vous annoncer la signature d'une recrue prometteuse : Luka Ašćerić ! 💫

Lire le communiqué ➡️ https://t.co/VnGWsvyFp1#GetRedy pic.twitter.com/NypnrOyMKS

— JL Bourg Basket (@JLBourgBasket) July 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov rival se pojačao iz Mege

Izvor: B92, 21.Jul.2020

Partizan će u grupnoj fazi za rivala imati francuski Burž, koji se pojačao iz redova Mega Bemaksa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.