PRONAŠAO ZLATNU KOKU! Zoran Moka Slavnić konačno PROFITIRA OD ZADRUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 23:13

PRONAŠAO "ZLATNU KOKU"! Zoran Moka Slavnić konačno PROFITIRA OD "ZADRUGE"!

Iako decenijama unazad slovi za košarkašku legendu, u poslednjih godinu dana doživeo dodatni porast popularnosti.

Iako decenijama unazad slovi za košarkašku legendu, Zoran Moka Slavnić je u poslednjih godinu dana doživeo dodatni porast popularnosti.

Uzrok toga je bio ulazak njegovog sina Zvezdana Slavnića u šestu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", u kojoj je pred kamerama govorio o višegodišnjem boravku iza rešetaka, ubistvu koje je počinio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali se i našao u središtu interesovanja vernih pratilaca ovog TV formata zbog javne afere sa starletom Anđelom Đuričić, uprkos tome što ga je kod kuće u tom momentu gledala nevenčana supruga Ana Ćurčić.

Zoran je ubrzo stekao simpatije svih onih koji su navijali za ljubav Zvezdana i Anđele, a kada je video kolike svote novca zarađuju kako njih dvoje tako i ostali nekadašnji zadrugari od tzv. mečeva na TikTok-u i on je rešio da otvori nalog na ovoj društvenoj mreži i ubere nešto prihoda i za sebe.

A post shared by Moka [email protected] (@zoran_slavnic_moka_)

Slavnić je u toku današnjeg dana obavestio pratioce na društvenim mrežama da je otvorio nalog na mreži, te da ga zaprate kako bi svakodnevno mogli da gledaju njegova suočavanja sa drugim korisnicima i, ukoliko to žele, novčano nagrade ono što ima da poruči.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.