Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI: Anđušić potpisao, ali ne može još da debituje; Džonsu dat rok da odluči

Košarkaški klub Partizan u hodu kompletira tim i “krpi rupe” tamo gde je potrebno kako bi ekipa bila konkuretna sada u ABA ligi, a kasnije i u Košarkaškoj ligi Srbije.

Kao što smo tokom dana objavili Danilo Anđušić je potpisao ugovor sa klubom, ali neće moći odmah da pomogne svom novom/starom klubu zbog određenih problema sa papirima, prenosi Blic.
Naime, Anđušića neće biti u timu Petra Božića ni u sutrašnjem duelu sa Igokeom, ali ni u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meču sa Sutjeskom koji je zakazan za utorak i biće odigran u Beogradu odnosno bivši reprezentativac bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres tek za utakmicu 6. kola u kom će Partizan gostovati Ciboni.
Što se tiče ostalih pojačanja od ponedeljka ekipi bi trebalo na treninzima da se priključi Dino Murić, brat Ede Murića, koji je trenutno bez angažmana i traži klub. Da li će to biti Partizan videćemo.
Uprkos tome što je Dragan Todorić izjavio da Partizan nije kontaktirao Kevina Džonsa, Blic tvrdi da je američki košarkaš dobio rok da do subote odgovori na ponudu koju mu je čini se neko definitivno poslao.
Evo šta o meču u Laktašima kaže trener Partizana Petar Božić, a šta šef struke Igokee Željko Lukajić.
The post PROBLEMI: Anđušić potpisao, ali ne može još da debituje; Džonsu dat rok da odluči appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.