UŽASNA VEST ZA VELIKOG ŠAMPIONA: Doživeo je TEŠKU povredu i PREDAJE titulu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 11:53

UŽASNA VEST ZA VELIKOG ŠAMPIONA: Doživeo je TEŠKU povredu i PREDAJE titulu (VIDEO)

Na isti način je i on došao do titule.

Slavni MMA borac Amerikanac Džamahal Hil je putem svog Jutjub kanala najavio kako prepušta titulu u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji, a razlog je teška povreda ahilove tetive koju je zadobio igrajući košarku.

- Svi već znaju da sam mesecima čekao da se konačno susretnem s Jiržijem Prohačkom i odbranim titulu – nažalost ćemo morati malo pričekati. Teško sam povredio ahilovu tetivu… Takve stvari se jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogode. Ova povreda iziskuje operaciju i dosta vremena za oporavak. Isto tako, ja sam na ovaj način dobio priliku. Jirži je bio prvak, povredio se, zatim su se sve stvari izdogađale i on je dao pojas kako ne bi zadržavao kategoriju. Želeo je da ljudi imaju šampiona. Ja ću učiniti istu stvar - rekao je Hil na svom Jutjub kanalu.

- U ovom trenutku mi je najveći fokus na oporavku i na tome da se vratim na svojih 100 posto. Sada će mi trebati neko vreme da se fokusiram na svoje zdravlje i da osiguram da budem na 100 posto jednom kada se vratim. Da bih to učinio, prvo sledi rehabilitacija - dodao je Hil.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.