POTRESNE SLIKE SA SAHRANE DUDE IVKOVIĆA: Giganta evropske košarke na počinak ispratila mnoga slavna imena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 12:38

POTRESNE SLIKE SA SAHRANE DUDE IVKOVIĆA: Giganta evropske košarke na počinak ispratila mnoga slavna imena (FOTO)

Večna mu slava.

Dušan Duda Ivković, jedan od najvećih košarkaških stručnjaka koje je Evropa ikad imala, preminuo je u 79. godini. On je danas sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Univerzalno poštovana i voljena ličnost, zato i ne čudi što su se na sahrani pojavila mnoga velika imena iz sveta košarke. Od Željka Obradovića, Vlada Divca, Žarka Paspalja, Predraga Danilovića, Dejana Radonjića, do Vasilisa Spanulisa, Jure Zdovca, Željka Rebrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejana Tomaševića, Dimitrisa Itudisa, Stefana Markovića, Marka Kešelja, Pere Antića i mnogih drugih.

Juče je održana komemoracija na kojoj su brojne ličnosti iz sveta sporta govorile o jednom od najvećih imena iz sveta evropske košarke. Posebno emotivno izlaganje imao je njegov kum Željko Obradović, kao i Predrag Danilović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTUŽNIJA SCENA SA SAHRANE DUDE IVKOVIĆA: U trenutku kada je kovčeg položen u grobnicu, prijatelji pustili njegove golubove

Izvor: Kurir, 21.Sep.2021

Legendarni jugoslovenski i srpski trener Dušan Duda Ivković sahranjen je u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

NEVEROVATNA SCENA OD KOJE JE SVIMA ZASTALA KNEDLA: Iznad Dudinog grobnog mesta su poleteli, nemoguće je bilo suzdržati bol (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021

Niko nije ostao ravnodušan...Dušan Duda Ivković, jedan od najvećih košarkaških stručnjaka koje je Evropa ikad imala, preminuo je u 79. godini. On je danas sahranjen na Novom groblju u Beogradu...Univerzalno poštovana i voljena ličnost, zato i ne čudi što su se na sahrani pojavila mnoga velika imena iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.