POTCENJIVAČKI  - KAO DA SU VEĆ PROŠLI NA F4: Španci svojim navijačima ponudili karte za turnir u Kaunasu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 10:51

POTCENJIVAČKI - KAO DA SU VEĆ PROŠLI NA F4: Španci svojim navijačima ponudili karte za turnir u Kaunasu

Tek kreće četvrfinalna serija.

Košarkaški klub Barselona već prodaje kontingent karata za ovogodišnji Fajnal-for Evrolige, iako do njega moraju da pobede Žalgiris.

Barselona je odlučila da 500 karata koje će svaki klub ponaosob dobiti za svoje interne potrebe - proda navijačima.

Oni smatraju da je to pogodnost budući da bi u slučaju plasmana u samu završnicu navijači koji su kupili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove malobrojne karte bili srećnici, jer su sve ulaznice za Fajnal-for rasprodate u rekordnom roku.

- Ne smatramo da smo se već plasirali na Fajnal-for, ali za kratko vreme u slučaju kvalifikovanja, navijači će shvatiti prednosti ovog poteza. U slučaju da se plasman na Fajnal-for ne dogodi, novac će biti vraćen u najkraćem roku - stoji u kratkom saopštenju Barselone.

Fajnal-for u Kaunasu na programu je od 19. do 21. maja, a Barselona svoju plej-of seriju protiv Žalgirisa započinje 26. aprila na domaćem parketu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.