PORAZA KK DUNAVA U PRVOM PRIPREMNOM MEČU

Izvor: Radio Dunav, 27.Avg.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZA KK DUNAVA U PRVOM PRIPREMNOM MEČU

Kosarkaški klub Dunav juče je u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin dočekao ekipu KK Vasarhelyi Kosarsuli koja je domaćinu nanela poraz u prvoj pripremenoj utakmici od 13 poena razlike, a rezultat na kraju utakmice je bio 91:78(24:22,26:11,22:19,19:26). “Teške noge” i nedostatak agrsivnosti u odbrani, kao i večita boljka apatinskih plejmejkera prevođenje lopte u drugoj četvrti koštali su Dunav ubedljivog poraza. U domaćem timu šansu su dobili svi igrači, a trnere Ajzenberger >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << se trudio da dozira minutažu uprkos rezultatu koji je u ovom pripremnom meču bio u drugom planu.
Najaraspoloženiji za igru bio je Ljubomir Miljanić koji je postigao 14 poena, pratili su ga Smiljanić i Šuput sa 13, dok su Žakula i Maravić postigli po 8 poena.


Pogledaj vesti o: Košarka,   Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.