Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČAVAJU SE POD KOŠEM: Marelja ponovo u Megi

Krilni centar u Mega Leks stiže iz Košarkaške lige Srbije gde je nastupao za ekipu Vršca.

Loši rezultati ekipe Mege ove sezone primorali su trenera Dejana Milojevića da posegne za određenim pojačanjima. Tako je vicešampiona Jadrana danas pojačao krilni centar Vršca, Aleksandar Marelja (207cm) koji za svoje dvadeset i četiri godine ima i zavidno internacionalno iskustvo.
Marelji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će ovo biti drugi boravak u timu iz Sremske Mitrovice a u karijeri je još nastupao za Radnički KG 06, Slogu, Mursiju, Borac i Ostende. 
U košarkaškoj ligi Srbije prosečno je beležio 18 poena i 7 skokova na ukupno jedanaest utakmica koliko je odigrao u dosadašnjem delu sezone.
Pripremio:Vladimir Kolarik
The post POJAČAVAJU SE POD KOŠEM: Marelja ponovo u Megi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.