PALA VERIDBA! Miki zaprosio Nadeždu pa javio ocu: Tata, SNAJKA JE PEVAČICA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 06.Maj.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA VERIDBA! Miki zaprosio Nadeždu pa javio ocu: Tata, SNAJKA JE PEVAČICA! (VIDEO)

Budući da je Mikiju Đuričiću košarka velika ljubav, Drvo mudrosti mu je predložilo ponudu koju je teško bilo odbiti, a to je da ukoliko zaista veri Nadeždu Biljić u rijalitiju da će dobiti koš na sedam dana, a ukoliko pristane i na pravo venčanje da će koš ostati tu do kraja “Zadruge”.
Naime, sve ovo je nastalo nakon Mikijeve bezazlene opaske da bi Nadeždu “i oženio za koš”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ako svadba bude cirkus kao ona sa Divnom i Markom DNK, ja pristajem, ali na pravu svadbu – ne. Šta je sa vama? – ispričao je Đuričić i dodao da sve to ne bi bilo fer prema Nadeždi jer na takvo nešto ne bi pristao sa potpunom ozbiljnošću.
Ipak, Miki je na kraju ponudio prsten Biljićevoj i rekao joj da je dosad šest žena zadržalo njegov verenički prsten, pa da ona može da bude sedma, ako ipak naposletku ne odluče da se venčaju.
Prava je veridba, nije za*ebancija! – vikao je Miki, dok je Nadežda pričala sa roditeljima.
Učesnici rijalitija su potom tražili da se poljube pred svima, što je rijaliti par sa zadovoljstvom uradio, pa je usledilo veselje među učesnicima uz muziku. Miki je malo potom razgovarao sa svojim ocem, kom je saopštio da staje na “ludi kamen”.

SvetSvet
The post PALA VERIDBA! Miki zaprosio Nadeždu pa javio ocu: Tata, SNAJKA JE PEVAČICA! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MIKI PROGOVORIO O TAJNOM DOGOVORU LUNE I SLOBE: Oni su ozbiljni prevaranti! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2018

- Znaš, Miljana ima dobru teoriju - da su se Luna i Sloba dogovorili da se kao šatro rastave, zato što je narod napolju za ovo dvoje da se pomire Miki Đuričić pristao je da u rijalitiju "Zadruga" veri pevačicu Nadeždu Biljić, na opšte oduševljenje zadrugara, ali i gledalaca...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.