Ovo su najteži trenuci u mom životu i karijeri

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 11:48

"Ovo su najteži trenuci u mom životu i karijeri"

Trener košarkaša čačanskog Borca Dejan Mijatović bio je emotivan posle pobede protiv Budućnosti u Podgorici.

Čačani su kao gosti pobedili podgorički tim 87:85 i tako za sada izbegli ispadanje iz ABA lige.

"Biću iskren, ovo su najteži trenuci u mom životu i karijeri. Sve zajedno poživljavam sa ekipom. To je, pre svega, jer sam Čačanin, a igrao sam u Borcu i bio trener i ranije. Svi znaju da je Čačak grad košarke, a baviti se ovim sportom velika je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovornost i obaveza“, rekao je Mijatović posle meča.

"Došli smo u Podgoricu da ostavimo srce na parketu. Imali smo veliku obavezu i odgovornost, zbog čega posebno čestitam momcima. Već sam rekao, poslednjih 40 minuta je naše i niko ne može da nam ih oduzme. Ponosno i dostojanstveno smo igrali svih 40 minuta, jer to zaslužuje klub koji postoji 78 godina“, dodao je trener Borca, koji se osvrnuo na rivala, koji je posle ovog meča otpustio trenera Vladimira Jovanovića.

"Ovo je najvažnija pobeda za nas, naročito ako se ima u vidu da smo dovedeni pred jednog od najtežih protivnika. Budućnost je fenomenalna ekipa, koja će imati veliku ulogu u plej-ofu ABA lige. Ima izuzetan individualni kvalitet, odlične igrače na svim pozicijama“, rekao je Mijatović.



"Nemamo razloga za euforiju, čeka nas baraž za opstanak u ABA ligi. Ali smo napravili prvi korak ka glavnom cilju. Znam koliko to znači mojim sugrađanima, ali i nama koji se bavimo košarkom“
, završio je Dejan Mijatović.

Borac će se u bražu astati sa poraženim iz okršaja Krke i Heliosa, finalista Druge ABA lige.

Meč između pomenutih ekipa je zakazan za nedelju od 20:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.