Ovako su Valjevci proslavili opstanak na Jadranu (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su Valjevci proslavili opstanak na 'Jadranu' (foto)

Košarkaši Metalca poraženi su u poslednjem kolu regionalne košarkaške lige ali su i pored toga opstali na "Jadranu", a evo kako su na "Tviteru" Valjevci proslavili opstanak.

Košarkaški klub Metalac gledaćemo i naredne sezone u ABA ligi ukoliko ekipa iz Valjeva kroz domaće takmičenje obezbedi plasman u regionalnu ligu.

Metalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je do poslednjeg kola morao da se bori za opstanak, odnosno za pravo da i naredne godine može da igra u ABA ligi.

Tim Vladimira Đokića imao je velikih problema tokom čitave sezone i zato opstanak u ABA ligi predstavlja pravi podvig, koji je večeras na genijalan način proslavljen na "Tviteru".

Pisali smo već o tome da moderator "Tviter" naloga Metalca iz Valjeva pravi sjajne fotomontaže i grafike, a jedna takva pojavila se nakon utakmice sa Mega Leksom.

Komentar nije potreban...

I pored svega OPSTANAK u @ABA_League ... Bravo Momci, a sada je na redu SUPERLIGA @KSSrbije pic.twitter.com/H3187264Wd

— KK METALAC (@MetalacFarmakom) March 7, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ivanović: Igrači su krivi za smenu Murinja; da je mogao, Abramovič bi zamenio svakog od nas

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2016, 14:10

Defanzivac Čelsija i kapiten londonskog kluba u odsustvu Džona Terija Branislav Ivanović istakao je, za medije na Ostrvu, da su igrači najveći krivci za odlazak Žozea Murinja sa “Stamford bridža”. Posle sezone u kojoj je sa “plavcima” osvojio duplu krunu, portugalski strateg je morao da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.