Ovaj Jokić je mnogo bolji igrač od KD-a i Karija VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 12:14

"Ovaj Jokić je mnogo bolji igrač od KD-a i Karija" VIDEO

Nikola Jokić nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke u SAD iz dana u dan.

Jokić je favorit za novu MVP titulu, a posebno je impresivan otkako je nastavljena sezona posle Ol-star pauze.

Srbin je u pobedama nad Vašingtonom, Portlandom i Golden Stejtom zabeležio po tripl-dabl, prosečno beleživši spektakularnih 27,3 poena uz 16,6 skokova i 15 asistencija

Džejson Timpf sa popularne podkast platforme "The Volume" smatra da je Jokić u trenutnoj formi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolji igrač nego što su to ikad tokom karijere bili budući članovi "Kuće slavnih" Kevin Durent i Stefen Kari.



"Za KD-a i Stefa nikad ni u jednom trenutku nisu mogao reći da su definitivno najbolji igrači u ligi. To je razlika između Jokića i ovih momaka. Ako anketiram sto nasumičnik ljubitelja NBA, više od 90% njih bi sigurno reklo da je Jokić najbolji igrač na svetu. To nikad nije bio slučaj sa Stefom Karijem i nikad nije bio slučaj sa Kevinom Durentom. Jokić je čvrsto na GOAT nivou putanji. Pitanje je da li može ili ne da zadrži ovu dominaciju u narednoj deceniji. Ako uspe, tokom šest ili sedam godina i osvoji, na primer četiri dodatne titule, i osvoji još jedan ili dva MVP priznanja, automatski upada u top 5-6 igrača u istoriji NBA",
rekao je Timpf.

Jokić ove sezone prosečno beleži 26,1 poena uz 12,3 skokova i 9,3 asistencija po meču.

Nagetsi su trenutno treći na Zapadu sa 39-19, dve pobede iza Timbervulvsa i Tandera, a ukupno su četvrti u celoj ligi koju predvode Boston Seltiksi sa 46-12.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.