Otvoren prvi snuker klub u Beogradu

Izvor: B92, 15.Dec.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren prvi snuker klub u Beogradu

U sredu uveče je u Beogradu otvoren prvi klub bilijarske igre snuker (snooker), koji se nalazi u Rudničkoj ulici broj 1.

Gostima su se na otvaranju obratili Nik Berou, trener trostrukog svetskog šampiona Ronija O'Salivena, i predsednik Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije Toplica Spasojević.

Berou, koji se prvi put nalazi u Beogradu, rekao je da je oduševljen prostorom i uslovima za igru u Beograskom snuker klubu.

Spasojević, koji je i predsednik Udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korporativnih direktora Srbije, kazao je da mu je drago što je dobio šansu da pomogne razvoju "mladog biznisa".

"Veliki sam ljubitelj sporta, od košarke pa do tenisa, a sada i snukera. Nadam se da će ova organizacija da bude uspešna kao i teniska".

Revijalni meč potom su odigrali Berou i Marko Vuković, najmlađi trener snukera u svetu, koji je jedini sa licencom u Srbiji.

Voditeljka programa, glumica Neda Arnerić najavila je da će Roni O'Saliven, svetski šampion u snukeru iz 2001, 2004. i 2008. godine, uskoro posetiti Beograd.

Snuker je jedna od tri najpopularnije bilijarske igre.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.