“Orlovi” prvi favoriti kladionice MaxBet za osvajanje zlata!

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Orlovi” prvi favoriti kladionice MaxBet za osvajanje zlata!

“Orlovi” su suvereno prošli prvi krug takmičenja na Mundobasketu Kini. “Očerupali” su Angolu, Filipine i na kraju – Italijane. Sada se spremaju za drugu fazu takmičenja.
Po onome što su pokazali u Kini, izabranici Aleksandra Đorđevića izbili su u prvi plan. Ne samo u prognozama košarkaških stručnjaka, selelektora i igrača narednih rivala, već i u kladionici MaxBet. Prvi put, Srbija ima prednost u odnosu na Amerikance. Kvota da će Srbija da osvoji zlato na Mundobasketu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je 2,20, dok je na Amerikance 2,40!
Za košarkaške sladokusce naša kladionica je pripremila bogatu ponudu, kako pojedinačno za predstojeće mečeve, tako i u vidu “Specijala“.

The post “Orlovi” prvi favoriti kladionice MaxBet za osvajanje zlata! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.