Opšta tuča u NCAA – sve počelo od rukovanja na kraju meča VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 09:09

Opšta tuča u NCAA – sve počelo od rukovanja na kraju meča VIDEO

Opšta i luda tuča izbila je na meču koledž lige između košarkaša Teksasa i Inkarnet Vorda.

Teksas je produžetka pobedio 76:72, a nemili događaji krenuli su nakon što se meč završio.

Sve je počelo kada su igrači dva tima krenuli da se pozdrave na kraju utakmice, a rukovanje je eskaliro u ozbiljnu tuču, u koju su se uključili igrači i stručni štabovi ba tima.

Nejasno je šta je tačno iniciralo tuču, ali više košarkaša i trenera je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u centru duge i žestoke borbe.

Zbog svega se oglasila i Soluthland koncefencija, u kojoj igraju ove de ekipe.

"Svesni smo situacije koja se dogodila na kraju utakmice. Blisko ćemo sarađivatai sa oba univerziteta kako bismo pregledali snimke i izrekli disciplinske mere. Nesportsko ponašanje je neprihvatljivo", naveli su iz ove konferencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPŠTI HAOS NA KOLEDŽ KOŠARCI: Završili utakmicu, uredno se pozdravili, pa razmenili pesnice u face! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Feb.2024

Razlog ovog incidenta još uvek nije jasan Utakmicu koledž lige (NCAA) između košarkaša Teksasa i Inkarnet Vorda obeležila je opšta tuča na parketu nakon što je Teksas stigao do pobede . Nemili događaji su započeli kada su igrači oba tima pokušali da se pozdrave, ali je situacija brzo eskalirala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.