Crnogorski pasoš za Omara Kuka?

Izvor: B92, 06.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski pasoš za Omara Kuka?



Plejmejker Crvene zvezde Omar Kuk mogao bi da zaigra sa košarkašku reprezentaciju Crne Gore, pošto o toj temi pregovara sa tamošnjim nacionalnim savezom. Menadžer američkog igrača Miško Ražnatović izjavio je agenciji Beta da postoji obostrani interes za saradnju Kuka i Košarkaškog saveza Crne Gore. "Američki igrači u Evropi imaju interes da igraju za evropske reprezentacije, a mnoge zemlje imaju potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kvalitetnim košarkašima, tako da postoji obostrani interes za saradnju", rekao je Ražnatović agenciji Beta.

"Pregovori su u nekoj poslednjoj fazi, ali daleko od toga da je Kuk dobio crnogorski pasoš", dodao je vlasnik menadžerske agencije "Beobasket".

Ražnatović je podsetio da je igranje američkih košarkaša za evropske reprezentacije postalo uobičajena pojava.

"Najbolji primer je Džon Robert Holden, koji igra za jednu tako veliku zemlju kakva je Rusija. Da ne pričamo o manjim državama", istakao je Ražnatović.

Kuk je u Zvezdu stigao pred početak sezone, a prethodne dve godine je u Evropi igrao za Strazbur, Samaru i Deksiju Mons. U NBA ligi nastupao je za Portland i Toronto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omar Kuk bi mogao da zaigra za Crnu Goru!

Izvor: Blic, 06.Maj.2008

Plejmejker Crvene zvezde Omar Kuk mogao bi da zaigra za košarkašku reprezentaciju Crne Gore, pošto o toj temi pregovara sa tamošnjim nacionalnim savezom...Menadžer američkog igrača Miško Ražnatović izjavio je danas agenciji Beta da postoji obostrani interes za saradnju Kuka i Košarkaškog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.