Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 20:30

Oliver Vidin preuzima Zjelonu Goru

Dokazao se već prilično u poljskoj košarci

 Lep uspeh za srpskog trenera Olivera Vidina koji će preuzeti poljskog šampiona iz prošle sezone - Zjelonu Goru. Srpski strateg potpisaće ugovor na dve godine.

Nije ovo iznenađenje jer se Vidin dokazao u poljskoj košarci, pa je ovo samo korak unapred jer će sesti na klupu kluba starog 75 godina sa bogatom tradicijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Vidin je počeo karijeru u KK Radivoj Korać. Predvodio je Slask iz Vroclava od 2019. godine, a pre toga je vodio Inter iz Bratislave, osvojio je dve titule u Slovačkoj, a bio je prvi i u drugoj finskoj ligi gde je radio 2015. godine.

Tri puta je igrao finale slovačkog kupa. Predvodio je Slask do trećeg mesta, a posle tog uspeha istekao mu je ugovor sa timom iz Vroclava. Inače, radi se o najtrofejnijem poljskom klubu koji je 17 puta bio šampion zemlje.

Vidin je rođen 1977. godine, spada u red talentovanih stručnjaka, tako da je dobra stvar za srpsku košarku da će imati predstavnika na klupi tima poput Zjelone Gore.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.