Olimpijakos bez milosti za svog navijača – doživotna zabrana

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 17:24

Olimpijakos bez milosti za svog navijača – doživotna zabrana

Košarkaški klub Olimpijakos doživotno je zabranio ulaz u halu svom navijaču koji je na rasnoj osnovi vređao jednog od sudija utakmice u Pireju protiv Valensije.

Na meti ovog navijača bio je francuski sudija Džozef Bisang, iza koga su odmah stali Evroliga i Košarkaški savez Francuske.

Ekspresno je reagovao i Olimpijakos, oglasio se saopštenjem u kojem je upoznao javnost sa svojomodlukom povodom ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neprijatnog slučaja.

Pomenuti je bio vlasnik godišnje karte.

"Obaveštavamo javnost da je dotičnom oduzeta propusnica, momentalno je poništena i njemu je ulazak u halu Mira i Prijateljstva zauvek zabranjen", navodi se u objavi atinskog kluba.

Sudija Bisang, koji je bio na meti provokatora, u jednom trenutku je prekinuo meč kako bi udaljio navijača ihhale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADIKALNO: Crveno-beli DOŽIVOTNO SUSPENDOVALI navijača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023

Rigorozne mere....Košarkaški klub Olimpijakos doživotno je zabranio ulaz u halu svom navijaču koji je na rasnoj osnovi vređao jednog od sudija utakmice u Pireju protiv Valensije...Na meti ovog navijača bio je francuski sudija Džozef Bisang, iza koga su odmah stali Evroliga i Košarkaški savez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.