Oglasio se menadžer Nikole Mirotića

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 13:09

Oglasio se menadžer Nikole Mirotića

Glavna zvezda ovogodišnjeg prelaznog roka u evropskoj košarci je Nikola Mirotić koji još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Nekoliko klubova je u igri za njegov potpis među kojima su Partizan i Crvena zvezda.

Horhe Krespo, menadžer Nikole Mirotića je istakao da neće biti nikakvih pregovora dok se ugovor sa Barselonom ne raščisti.

"Nemam pojma da li će zainteresovani klubovi čekati ili ne naš dogovor sa Barselonom. Ne znam ni da li će taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogovor biti postignut. Bio sam jasan u razgovoru sa čelnicima Barselone. Nećemo pregovarati sa drugim klubovima, dok ne rasčistimo situaciju. To ne možemo ni pravno da uradimo", kaže menadžer Nikole Mirotića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.