Odložena inauguracija klase 2020. u Kuću slavnih

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 11:44

Odložena inauguracija klase 2020. u Kuću slavnih

Svečana ceremonija prijema klase 2020 u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu odložena je za sledeću godinu zbog pandemije koronavirusa.

Inauguracija klase 2020 probitno je trebalo da se održi 29. avgusta, spekulisalo se da će biti pomerena za oktobar, ali je zvanično odložena za 2021. godinu.

U klasu 2020 izabrani su Kobi Brajant, Tim Dankan i Kevin Garnet, igrač i trener Rudi Tomljanović, Edi Saton, Tamika Kečing, Kim Malki i Barbara Stivens i generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretar FIBA Patrik Bauman.

"Definitivno otkazujemo slavlje ove godine. Održavanje ceremonije ove godine nije moguće zbog trenutne situacije sa korona virusa. Svečanost će biti u prvom tromesečju sledeće godine. Odbor ce se sastati za nekoliko sedmica i razmotriće sve mogućnosti. Klasa 2020 vrlo je posebna klasa i zaslužuje svoje slavlje", rekao je Džeri Kolanđelo za ESPN.

Džeri Kolanđelo je predsednik odbora Kuće slavnih, a tokom karijere je četiri puta biran za najboljeg generalnog menadžera NBA lige.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.