Od Milice s ljubavlju... (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Milice s ljubavlju... (foto)

Srpska košarkašica Milica Dabović obradovala je svoje pratioce na društvenim mrežama još jednom izazovnom fotografijom sa Maldiva.

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović obavestila je "hejtere" da je njihovi zlonamerni komentari ne dotiču što potvrđuje fotkama koje kači na društvene mreže.

Poslednja u nizu fotografija zabeležena je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Maldivima gde se srpska sportistkinja odmarala od svih obaveza koje je imala tokom godine na izmaku.

Verujemo da ćete prvo primetiti zategnutu zadnjicu srpske košarkašice, a tek potom kupaći kostim i srculence koje je Dabovićka poslala svojim fanovima.

❤️ @sholayaclothing hvala vam na prelepim kupacim kostimima!!! 😍😍😍😍😍😍

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Dec 25, 2015 at 1:47am PST

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GROBARIMA ZA LAKU NOĆ: Srce sigurno nije prvo što ćete primetiti! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2015, 01:43

Nemaju Grobari baš mnogo razloga za zadovoljstvo na kraju ove godine. Košarkaši i fudbaleri im zadaju mnogo briga i nerviranja…. . Neko ko može da im izmami osmeh na lice, bar na kratko je Milica Dabović. Velika Grobarka je poslala srce svima, ali sigurno to nije prvo što ćete primetiti na ovoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.