Obradovićeva želja košta 600.000 evra

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 09:21

Obradovićeva želja košta 600.000 evra

Košarkaški klub Partizan mogao bi da ovoga leta dovede argentinskog pleja Nikolasa Laprovitolu koji nastupa za Barselonu.

To neće biti lako jer za njega iz redova Katalonskog kluba traže na ime odštete 600.000 evra, iako je plejmejker velika želja Željka Obradovića.

Laprovitola bi mogao da nastavi tradiciju odlaska iz Barselone, koja trenutno proazi kroz reorganizaciju kluba i zbog toga su i primanja u klubu znatno umanjena.

Laprovitola već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve sezone je igrač Barselone, a u minuloj je prosečno beležio 7,8 poena, 1,7 skokova, i 3,5 asistencija po meču.

Partizan je do sada doveo Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, dok su nove ugovore potpisali Kevin Panter, Zek Ledej;, Džejms Naneli, Balša Koprivica i Aleksa Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.